RUBRICA PACIENTULUI
PROIECTE ŞI PROGRAME
CADRU INSTITUŢIONAL

Actualizat: April 12, 2019 11:40

Proiecte în derulare în cadrul spitalului:

s 1. Proiectul de extindere si reorganizare a spatiului existent pentru Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Onesti avizat de Ministerul Sanatatii prin secretar de stat d-nul RAED ARAFAT fiind inclus in programul de investitii multianual al judetului Bacau pentru 2013-2015 .

s 2. Programul “ Casa Verde “ pentru persoane juridice – Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energia solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului – demarat prin Ministerul Mediului si Padurilor – Administratia Fondului pentru Mediu, in baza Ghidului de finantare aprobat prin Ordinul nr. 565/08.05.2009.

s 3. Proiectul privind reforma sectorului sanitar – faza a II- a ( APL2), finantat de Banca Mondiala si Banca Europeana de Investitii (BEI), pentru reabilitarea Sectiilor de Obstetrica- Ginecologie si Neonatologie din cadrul Spitalului Municipal Onesti.

s 4. Spitalul Municipal "Sfantul Ierarh Dr. Luca" Onesti - Centru de excelență pentru instruirea personalului medical implicat în implementarea programelor prioritare de sanatate in context transnațional inovativ...

sus
telefon spital onesti0234 323 111 locatie Locaţies