Proiecte în derulare

Home / Despre spital / Proiecte și programe / Proiecte în derulare

Proiecte în derulare în cadrul spitalului:

 1. Proiectul de extindere si reorganizare a spatiului existent pentru Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Onesti avizat de Ministerul Sanatatii prin secretar de stat d-nul RAED ARAFAT fiind inclus in programul de investitii multianual al judetului Bacau pentru 2013-2015 .

 2. Programul “ Casa Verde “ pentru persoane juridice – Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energia solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului – demarat prin Ministerul Mediului si Padurilor – Administratia Fondului pentru Mediu, in baza Ghidului de finantare aprobat prin Ordinul nr. 565/08.05.2009.

 3. Proiectul privind reforma sectorului sanitar – faza a II- a ( APL2), finantat de Banca Mondiala si Banca Europeana de Investitii (BEI), pentru reabilitarea Sectiilor de Obstetrica- Ginecologie si Neonatologie din cadrul Spitalului Municipal Onesti.

 4. Spitalul Municipal „Sfantul Ierarh Dr. Luca” Onesti – Centru de excelență pentru instruirea personalului medical implicat în implementarea programelor prioritare de sanatate in context transnațional inovativ…