TESTIMONIALE

Scrisoare de mulțumire – Georgiana Ilașcu – 19.09.2020

Trimit această scrisoare în semn de mulțumire Secției de Chirurgie și Bloc Operator a Spitalului Municipal Suport Covid, ‘’Sfântul Ierarh Dr. Luca’’, Onești, pentru grija și profesionalismul dovedit în urma internării tatălui meu.

În vremuri atât de tulburi, datoria personalului medical impune sacrificii, acum mai mult ca oricând, motiv pentru care le sunt profund recunoscătoare pentru implicarea desăvârșită, chiar și în urma complicațiilor apărute în cazul tatălui meu. Ceea ce părea o intervenție chirurgicală de rutină pentru tratarea unei infecții intramusculare localizată la coapsa stângă, s-a sfârșit cu un diagnostic crunt și neiertător, pe care nu l-am fi depistat dacă echipa medicală aflată sub îndrumarea domnului Dr. Bandea Dan, în calitate de Medic Șef Secție Chirurgie Generală, nu s-ar fi sesizat și luat atitudine.

Analizele prompte, intervențiile chirurgicale impecabile, tratamentul post operator modern și inovativ, împreună cu serviciile de îngrijire ale pacientului, ne-au ajutat să trecem mai ușor prin această perioadă traumatizantă. Mi-am lăsat încrederea în mâinile acestor oameni, necunoscuți de altfel, care au empatizat cu durerea mea și l-au ajutat pe tatăl meu să iasă din spital pe propriile picioare.

Chiar dacă lupta cu boala este abia la început, fără sprijinul și dedicarea echipei medicale din cadrul Secției de Chirurgie și Bloc Operator a Spitalului Municipal, ‘’Sfântul Ierarh Dr. Luca’’ Onești, nu m-aș fi putut bucura astăzi de momentele petrecute alături de părintele meu.

Vă sunt profund îndatorată!

Mulțumesc!

Cu stimă,

Georgiana Ilașcu