Împreună suntem mai puternici!

 

Dorim în primul rând să mulțumim tuturor pentru susținerea financiară acordată spitalului în această perioadă în vederea achiziționării laboratorului de biologie moleculară care va permite testarea în masă Covid-19 , destinat în primul rând testării locuitorilor din Onești.
Pentru ca acest dispozitiv să poată fi însă exploatat, urmează o perioadă de 5-7 zile în care se vor face teste de probă, se vor compara rezultatele cu cele primite de la un alt laborator acreditat, medicii urmând a face ultimele corecții şi ajustări .
În al doilea rând, vrem să vă informăm că în acest moment Spitalul Municipal Oneşti are stocuri optime de materiale de protecție a personalului medical și auxiliar (combinezoane, măști chirurgicale, măşti Fpp2 şi Fpp3) pentru următoarele 15 zile, având în continuare lansate comenzi care să asigure continuitatea în aprovizionarea cu echipamente de protecţie necesare desfăşurării activităţii personalului medical.
Mulţumim tuturor pentru susţinere! Mulţumim Consiliului Judeţean, Consiliului Local şi Primăriei Oneşti, voluntarilor, persoane juridice sau oameni de afaceri, mulţumim tuturor, fără ajutorul vostru misiunea noastră ar fi fost aproape imposibilă!
Împreună suntem mai puternici!

 

SUS